Kai se olis korkea aika heräillä horroksesta ja alkaa suoltaa "totuuksia" aina yhtä kiehtovasta Probellin naisjoukkueen taipaleesta. Kauden alkuun viikko ja ilmassa tutusti jälleen paljon enemmän kysymyksiä kuin vastauksia. Me toimituksessa pyrimme kuitenkin hieman raottamaan tätä joukkueen taakseen kätkevää verhoa.

Viime kauden mahalasku on näkynyt joukkueen kasaamisessa. Tutusti yli puolet otti ritolat ja valmennuksen epätoivo on näkynyt uusissa hankinnoissa; alasarjat (meidänkin alapuolella on vielä joku) koluttiin läpi, kiekkoilijoita suostuteltiin mukaan (golffarit ei tullu) ja hännänhuippuna vanhoja pelaajia kaivettiin naftaliinista. Joukkuetta voikin kuvailla nyt vain sekavaksi otokseksi wannabe-, hasbeen- ja neverwas-pelureita. Laatu on kuitenkin hienosti onnistuttu korvaamaan määrällä, joten tällä kaudella tuskin törmäämme tilanteeseen, jossa maaliin on sidottu hyökkääjä ja matkassa on yksi vaihtopelaaja.

Vaikka joukkue saattaa tällä hetkellä vaikuttaa hieman rammalta ja iskukyvyttömältä, ei suuruudenhulluus ole kadonnut valmennukselta mihinkään ja kauden tavoitteet ovat jälleen korkealla:                                                 -Divariin. Ei välttämättä pelaamalla, mutta viimeistään RAY:n tukirahoilla. Ja jos nekään ei riitä, vetoan liiton kaikki pelaa -politiikkaan, että nyt olis meidän vuoro ykkösessä.

Kauden kokoonpano tullaan julkaisemaan lähiaikoina arvontakoneen pysähdyttyä ja luvassa myös kaiken paljastava Kausiennakko Vol.II , jonka luettuaan ei pelejä tarvitsekaan enää tulla katsomaan. Jos kuitenkaan ei mitään muuta tekemistä keksi, niin kotipelejä luvassa ah, niin yleisöystävällisessä Killerin hallissa.

-toimitus