Pakko se on mahdotonta taas yrittää eli pistää lohkon joukkueet riviin tietämättä taas mitään kenestäkään. Tuttu tilanne taas kauden alussa, kun juuri päivitysintoa ei kotisivujen ylläpitäjillä ole (meillä on hyvä selitys: ei osata). Siirtolistakaan ei tänä vuonna ihmeitä paljasta ja kun muut porukat on pirun kaukana, ei viidakkorummutkaan kuulu tänne asti. Myös MIG:in puolella on tätä ennustusta yritetty, mutta metsäänhän ne on menny ja jos olisin yhtään viisaampi jättäisinkin tämän muiden Nostradamusten murheeksi. Jotain täytettä sivuille on kuitenkin saatava, vaikka se olis heitettävä hatusta.

Kyseiset sepustukset ovat tosia kunnes ne kyseisten joukkueiden kotisivuilla (tai pelikentällä) tullaan kumoamaan...

7.WFT Pohjalta on hyvä ponnistaa vai miten se menikään. Viime kauden alisuorittaja jatkaa siitä mihin jäi. Kiusaa isompiaan, kiroaa miksei kukaan muuta Valkeakoskelle, jotta sais uusia pelaajia ja yrittää ottaa selvää mahtaako jollain olla jotain ideaa mitä siellä kentällä pitäisi tehdä. Viime vuoden voi joku sanoa menneen totuttelun piikkiin, mutta kun ei siihen häviämiseen ikinä totu. Vanha runko jatkaa ja ihmettä toivotaan. Ainoa putoajaehdokas.

Telottavia pelaajia: Ei pelaajia yli muiden, mutta joukkueen selkäranka taitaa kuitenkin olla sentteri Mari Myyrä, joka jälleen kerran jää liian yksin.

6.Ryhti Kesän kriisijoukkue. Jatkosta ei kauden päätyttyä varmuutta ja maalivahtikin katosi matkalla. Ohjelmassa kuitenkin mukana, joten kai sinne on sakkia löytynyt ja taival jatkuu. Olettaen että viime kauden meininki jatkuu, on luvassa vaikeuksia. Viime kaudella saatuja "helppoja" pinnoja ei enää ole luvassa ja kun mekään ei enää aateltu olla kohteliaita tulokkaalle, on meno kylmää. Liike ei vaan kerta kaikkiaan pienellä osastolla riitä ja kun ratkaisijat oli viime kaudella laskettavissa kolmella sormella, on puolustuksen todella nostettava tasoaan, jotta paremmista sijoista voisi edes haaveilla. On tässä lohkossa kuitenkin ennenkin pärjätty "yhdellä" kentällä, joten jätetään taka-ovi auki...

Telottavia pelaajia:Viime hetken värväys krp:stä, Johanna Lindell, voi yksinään saada paljonkin tuhoa aikaan.

5.PIsku Takoi kovia lukemia kolmosessa, mutta sarjojen ero tulee näkymään alussa, kun yksi pelaaja ei enää voitakaan otteluita. Ainoa porukka jolta en ole nähnyt peliäkään ja ainoa kommentti mitä kuulin: "ne pelaa kovaa". Tuskinpa paloa ylemmäs, joten liekö nälkää vääntää perinteisesti vähämaalisia pelejä voitoiksi. Eka vuosi maisemia kattellessa ja tamperelaisia kiusatessa. Joutuu "kovimpaan mahdolliseen" testiin heti ekassa turneessa kohdatessaan jyväskyläläiset, eli olemme viisaampia sen jälkeen.

Telottavia pelaajia: Aika helppo. Nette Ahonen pois ja puolet joukkueen tehoista katoaa.

4.MIG Varoitteli nykykunnostaan pistämällä Nicebandyn tiukoille Suomen cupissa. Penkin päähän hankittu valmentaja pitää huolen ettei uudelle sarjatasolle lähdetä vaan kattelemaan, vaan kärkeä lähdetään tosissaan haastamaan. Eri asia kuitenkin on riittääkö pelinopeus. Seisoskeluun perustuvasta hyökkäämisestä on päästävä eroon ja jonkun pitää nousta esiin massasta. Lohkon tiiviimpiin kuuluva puolustus antaa kuitenkin mahdollisuuden voittaa joka kerta, joten jos joku tekisi vielä maaleja voi nousta lohkon parhaaksi tamperelaiseksi. Pari ensimmäistä turnausta uusia vastustajia ihmetellessä.

Telottavia pelaajia: Sari Huitti dominoi puolustuksessa. Hänen poissaolonsa näkyisi heti tulostaululla.

3.KOO-VEE II Ei vaan enää jaksa aliarvioida näitä. Pelaa lohkon tasapainoisinta peliä ja vain vähäinen pelaajamäärä on pitänyt joukkueen pois kärkisijoilta. Vaikka jatkaisi tänäkin talvena pienellä ringillä, ei se näihin ikiliikkujiin tunnu vaikuttavan, vaan aina pystytään vastaamaan vastustajan menoon.  Jos saa värvättyä muitakin kuin jalkapalloilijoita riviin taistelee paikasta karsinnoissa; tosin varmuutta siihen kiinnostaako se, ei ole. Kokemus lohkon muita joukkueita vastaan siivittää joukkueen nousijoiden yläpuolelle.

Telottavia pelaajia: Ei pysty muistamaan nimeä, mutta joku sinkoilija siellä hyökkäyksessä kehtas aina häiritä meidän pakkien seisoskelua ja rakenteli siinä sivussa kavereille paikkoja. (Jos joku tosta tunnistaa:)

2.O2-Jkl Syksyn joukkue yrittää taas repiä eroa muihin, kun muut vasta käynnistelevät koneitaan. Paikallisvihun iskukyky on kaikilla tiedossa ja "mestarin viittaa" sovitellaankin varmaan muiden leireissä heidän harteilleen. Rivistö säilynyt melko muuttumattomana, mitä nyt yksi pörssikärki menetettiin. Seurauksena sen verran iso aukko hyökkäykseen, ettei voi olla näkymättä. Viime kauden murskajaiset jää tänä vuonna näkemättä, mutta rutiini riittää kärkisijoille. Jos tosin jokakeväinen tasonlasku iskee myös tänä vuonna, takaa tullaankin tänä vuonna yllättäen kovaa ohi. Uusia ratkaisijoita odotellessa...

Telottavia pelaajia: Riikka Kauppinen. Ei näy pörsseissä, mutta tekee tilan maalien tekoon ja pitää kentän tasapainossa.

1.Probelli Ihan vaan kohteliaisuussyistä otetaan paineet pois O2:sen suunnalta (ja kun tarpeeksi monta kertaa veikkaa samalla lailla osuu väkisinkin joskus kohdalleen). Lähtökohdat kauteen valoisammat kuin aikoihin, kun pelaajarinkiä on vihdoin saatu paisutettua sille tasolle, että uskallamme kokeilla juoksemista otteluissa. Porukka kasaan kuitenkin aika viime tipassa, joten ensimmäinen turnaus nimiä opetellessa, mutta onpahan jotain mitä opetella. Jos olis pelkästään pelaajista kiinni, niin mentäisiin heittämällä karsintoihin, mutta kun se pikkunilkki jatkaa valmentajana, niin tiukkaa tekee. Taulukossa joka tapauksessa O2:sen edellä :p

Telottavia pelaajia: Omia on vaikea vahingoittaa, mutta silti pistäsin rahani likoon, että Holappa ajaa parin meikäläisen yli kauden mittaan.

PS. Jos joku nyt veti herneen nenään ja tuli hirveät näytönhalut, niin kohdistakaa virta muihin porukoihin, kiitos. Tämä teksti on vain yhden sairaan ja harhaalloisen mielen tuotos.

PPS. Pelaajakortit tulee sitten joskus kun jaksetaan (lue osataan) tehdä. Siihen asti pelaajista kiinnostuneet saavat uudet nimet selville pistepörssistä sitä mukaa kun "sopimuksia" tehdään.