2.erä         29.10  1-0  Johanna Lappi (Pauliina Heikkilä)

3.erä         44.33  2-0  Sini Hyvönen (Tiina Paananen) TM

Aloitus:     Meiju - SiniH - Tiina,  Anni - Kati - SiniS,  Netta - Saara - Maija

Sari - Johanna,  Pauliina - Inkeri,  maalissa Hanna

Lähtökohdat matsiin aikaste heikot, kun viimeiset pelurit varmistettiin joukkueeseen vasta tällä viikolla, eikä yhteisiä harjoituksia näin montaa alla. Matkaan oli kuitenkin saatu varsin iskukykyinen osasto (tämä ei tosin tarkoita maalintekoa), joten kyllä vähän aateeltiin jo kiusaa tehdä. Varsinaisia puolustajia mukana kuitenkin vain kokemattomat ja virheherkät Pauliina ja Johanna, joten valmennus yritti tasapainottaa tilannetta siirtämällä muutaman "varman" hyökkääjän Hannan turvaksi.

Mig oli vastustajana uusi, mutta sen verran tiedettiin, että vähämaalinen peli luvassa, molempien vahvuuksien ollessa puolustamisessa. Ensimmäinen erä vierähtikin varsin tapahtumaköyhänä, molempien tutkaillessa vastusta ja hakiessa jonkunlaista tuntumaa. Meikäläisillä ei tuntunut toimivan pallollinen peli ollenkaan ja MIG ei kohteliaana nousijana viitsinyt nolata meitä heti alkuun. Jotta yleisö ei nukahtaisi, oli Ryhti järjestänyt erätauko-ohjelmaksi rytmisen haukottelun parikilpailun, josta olisi monilla kisäjärjestäjillä opittavaa.

Toisessa erässä jokin kuitenkin naksahti kohdilleen ja meidän avaukset alkoivatkin yhtäkkiä napsua lapaan ja tuhannen taalan paikkoja syntyi, mm. muutama puolittainen läpiajo. Hanna onnistui kuitenkin maalissa nämä jotenkin selvittämään, vaikka valmennuksen suunnalta kuulunut "Omien lapaan, omien lapaan"- kimitys on keskittymistä voinut häiritä. Toisessa päässä MIG:in maalivahti keskittyi samaan aikaan pasianssin peluuseen. Juuri ennen toista erätaukoa Johanna kuitenkin pilasi erään tulosveikkauksen laukomalla (en ole ihan varma onko virallinen tekninen termi) röppelön lähes puolesta kentästä MIG-maalin perukoille. Pauliina hoiti kapteenintehtävänsä esimerkillisesti ja puhui tilanteesta syötön itselleen.

Johannan pilattua 0-0 -pelisuunnitelman, jatkoi kolmas erä sitä mihin oli totuttu; sinne, tänne ja välillä tonne. Hienoja 0-1 syötön ketjuja ja hyvä maalipaikka aina kun vastustaja sattui pallon maalin eteen unohtamaan. Onneksemme Hanna oli kuitenkin liekeissä ja ilman palloa pärjäsimme jotenkuten. Näin sinnittelimme pelin loppuun johdossa ja lopulta hyökkääjätkin heräsivät Tiinan pedatessa paikan Sinille. Tulinen veto puolesta kentästä sisään ja kädet ylös. (Vastustajan maalivahti oli tosin siirtynyt pelikorttiensa kanssa tässä vaiheessa jo penkille, mutta ei kerrota Sinille kun se on niin onnessaan.) 2-0 riitti ja kausi käyntiin voitolla.